Las Vegas jääkiekkojoukkue

Monet haluaisivat mennä katsomaan NHL-jääkiekkoa Las Vegasin matkan yhteydessä. Valitettavasti Las Vegasilla ei ole omaa jääkiekkojoukkuetta, joten jos NHL-kiekkoa mielii katsomaan, kannattaa suunnata lähimpään kaupunkiin, jossa on oma joukkue tässä Pohjois-Amerikan ammattilaisliigassa.

Urheiluelämyksiä matkalla

Lähin vaihtoehto NHL-kiekon katsomiseen on Washington. Paikallisessa Washington Capitals-joukkueessa pelaa lähes joka vuosi myös joitain suomalaisia pelaajia. Myös Las Vegas jääkiekkojoukkue jäätyisi hetkessä Washington Capitalseja vastaan. Omatoimisen reissun järjestäminen NHL-peliä katsomaan on helppoa. Suositeltavaa on myös samalla katsoa joitain muita lajeja kuten koripalloa, baseballia tai amerikkalaista jalkapalloa, sillä myös ne ovat upeita elämyksiä.

Matkan suunnittelu lähtee siitä, että sinun tulisi tutustua Washington Capitalsin peliaikatauluihin ja katsoa ne päivämäärät, kun he pelaavat kotipelejä. Jos haluat yhdistää Las Vegasin matkaan NHL-pelin katsomisen, Washingon Capitalsin pelit ja niiden päivät sanelevat periaatteessa sen, milloin voit lähteä matkaan. Lippuja voi ostaa helposti netin kautta. Esimerkiksi Ticketmaster ja Ticketnetwork myyvät virallisia ottelulippuja eri ammattilaisliigojen peleihin. Jos haluaa säästää lippujen hinnoissa, voi ostaa niitä myös kausikorttilaisilta, jotka eivät ole menossa katsomaan peliä. Kausikorttilaiset myyvät omia lippujaan erilaisilla netin foorumeilla. Toki tässä asiassa voi kannattaa ottaa varmanpäälle ja ostaa liput virallisen tahon kautta, jolloin ei ainakaan tule pettymyksiä lippujen suhteen. Toinen tapa säästää rahaa on se, ettei osta kaikille vierekkäisiä paikkoja. Ne ovat nimittäin usein kalliimpia, kuin yksittäisten paikkojen ostaminen.