Sää Las Vegas

Las Vegasin lomaa suunniteltaessa budjettisi saattaa olla ensimmäinen asia, jota mietit, mutta sinun on myös harkittava, mihin aikaan vuodesta haluat vierailla Las Vegasissa. Sää vaihtelee suuresti ympäri vuoden Las Vegasissa – talvikuukausina on kuivaa ja kylmäää, päivät lyhyet ja yöt pitkät, kun taas kesäkuukausina sataa rakeita, on kuumia pitkiä päiviä ja lyhyitä öitä.

Las Vegas sijaitsee Nevadassa Mojaven-autiomaassa. Kaupungin asutuksen ansiosta kaupunki on kuivassa autiomaassa, mikä tarkoittaa, ettei siellä lainkaan ole lainkaan sateita – edes talvikuukausina. Las Vegasissa on vuoden heltein kuukausi yleensä elokuussa, jolloin kaupunkiin kohdistuu 14 mm sademäärä, joka jakautuu kuuteen sateiseen päivään. Las Vegasista saamasta pienestä sademäärästä 58% on kevyttä sadetta, 20% on ukkosta, 17% on maltillista sadetta, 3% on rankkasadetta ja 2% kevyt lunta.

Sää Las Vegas on hyvä tarkistaa ennen kuin lähtee matkalle. Turistille matkustaminen myöhään syksyllä ja kevättalvella ovat parhaat vuodenajat Las Vegasissa, koska silloin keskilämpötilat ovat miellyttävän lämpimiä. Koska kaupunki on tällöin parhaimmillaan, nämä ajat ovat myös erittäin suosittuja matkailijoiden vierailulle, mikä usein johtaa todella korkeisiin lento- ja majoitushintoihin. Vaikka Las Vegasissa onkin talvisin kylmä, talvi on kuitenkin leuto verrattaessa talveen Isossa-Britanniassa, puhumattakaan Suomessa. Joulukuusta helmikuuhun on hyvä aika paeta Suomen kylmistä ja synkistä talviolosuhteista ja tehdä halpa matka Las Vegasiin.